ASBA Bungalow Exterior

The existing 1960s property was a large bungalow of 224 sq.m, sited on a south coast beach. The three bedroom and two bathroom property was arranged around a central courtyard and had a poor quality UPVC conservatory and was cosmetically very dated. The owners wished to add an entire additional storey, to make the most of the sea views, and replace the conservatory. They also wanted to upgrade the existing ground floor accommodation.

The planning department were very strict about controlling the design in such a picturesque location, the conservatory could not be any nearer the site boundary in any direction than the original, which dictated it’s design and also height.

The project gained all local authority approvals including carrying out negotiation with the planning department, compiled production information, tendered the project and then managed the contract until completion.

To check out more of the project click here

Visit website

Gallery

Our sponsors